Dit zijn de voordelen van een privacy screen protector !

Privacy screenprotectors bieden talloze voordelen.
Wanneer je je apparaat voorziet van een privacy protector, blijven je mobiele activiteiten privé. Onbekenden kunnen niet langer over je schouder meekijken, waardoor je in alle rust kunt werken op je smartphone of ander apparaat. Vooral in drukke situaties zoals in een volle bus of trein is het mogelijk dat iemand onverwachts naast je komt zitten. Het zou vervelend zijn als deze persoon zou proberen mee te gluren naar wat je aan het doen bent. Een privacy screenprotector voorkomt echter dat anderen jouw mobiele activiteiten kunnen zien.

Daarnaast biedt een privacy screenprotector natuurlijk ook optimale bescherming tegen krassen, barsten en andere schade aan het scherm. Mocht je apparaat een keer vallen of stoten, dan is de kans op schade aan het scherm minimaal. Zo wordt een kapot scherm tot het verleden gerekend.

Bovendien, als je kiest voor een privacy glass van hoogwaardig gehard glas, zoals die te vinden zijn in onze webshop, blijft de kwaliteit van je touchscreen behouden. Dit is in tegenstelling tot folie, waarbij de touchscreen-ervaring mogelijk verminderd wordt.

Terug naar blog